OVER ONS

KANTOOR FISCAAL CORRECT

Fiscaal Correct B.V. is een administratiekantoor dat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Door diverse controle rondes wordt er uitgebreid aandacht besteed aan je administratie. Hierbij wordt gelet op de volledigheid van de administratie, consistentie met voorgaande jaren en ook de juiste toepassing van de fiscale wetgeving.

 

Wij sturen bij en geven fiscaal en juridisch advies om zo tot een zo laag mogelijke belastingdruk te komen. Voordeel hiervan is dat je goed inzicht krijgt in de cijfers en bij een belastingcontrole of financieringsaanvraag niet voor onprettige verrassingen komt te staan.

Het team van Administratiekantoor bestaat uit gemotiveerd personeel met analytische vaardigheden en actuele fiscale kennis. Daarnaast hebben wij een hoge automatiseringsgraad. De boekhouding kan geheel digitaal worden aangeleverd en verwerkt door het gebruik van bijvoorbeeld scanboeken en de directe bankkoppeling. Wij beschikken over software van diverse leveranciers welke wij online aan je kunnen aanbieden waardoor je de administratie ook helemaal zelf kunt bijhouden en alleen door ons zou kunnen laten controleren.

 

Binnen Fiscaal Correct B.V. zijn wij steeds bezig onze processen en automatisering te verbeteren. Efficiëntie en kostenbesparing zijn hierbij erg belangrijk voor zowel ons als onze klanten. Dit is namelijk ook de manier waarop wij naar jouw boekhouding kijken. Hoe richten we de administratie in om gegevens optimaal te kunnen verwerken en de kosten van de boekhouding zo laag mogelijk te houden?

 

De boekhouding is echter slechts één van de zaken waar wij ons mee bezighouden. Een andere belangrijke taak die wij onszelf toebedelen is die van "inspirator" en "sparringpartner" Meedenken en jou laten nadenken over je onderneming. Wat moet je doen om innovatief te blijven, om nieuwe klanten te werven, je bedrijf onder de aandacht te brengen? Kortom hoe waarborg je de continuïteit van je bedrijf?

Bezoekadres

Fiscaal correct B.V.

Olympiaweg 4

3077 AL Rotterdam

© 2019 Fiscaal Correct B.V.

Contactinformatie

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

T +31(0)63 000 02 08

E info@fiscaalcorrect.nl