info@fiscaalcorrect.nl
Bel ons op 06-30000208 
 


Welkom bij Fiscaal Correct B.V.

Om in de hedendaagse economie het hoofd boven water te kunnen houden en u te kunnen onderscheiden van de concurrentie, moet uw bedrijf zich concentreren op de kernactiviteiten.

Als u teveel tijd kwijt bent aan nevenzaken, wordt u afgeleid van uw eigenlijke werk en kan uw bedrijf niet efficiënt opereren.

Onze professionele services nemen u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent!


Wij analyseren uw administratie en bieden ondersteuning voor alle administratieve aspecten, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw kerntaken.


Wij zijn een kleinschalig maar deskundig administratiekantoor in Rotterdam die houdt van betrokken zijn. We vinden een goed en persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Dit doen we door te volgen en goed te luisteren. Wat willen onze klanten? Wat vinden zij belangrijk en waarom? Kan het eigenlijk wel? Alles is mogelijk... We moeten dan wel weten wat er bij hen speelt en op welke manier ze het liefste met ons willen samenwerken. Onze prettige manier van samenwerken bindt ons met onze klanten. Maar tegelijkertijd kunnen we onze klanten optimaal adviseren omdat wij ons ontwikkelen en op de hoogte houden van de huidige wet en regelgeving.


Optimale begeleiding 

Als ervaren boekhouders en belastingadviseurs staan wij achter uw ambities


Daarom krijgt u de zorg en aandacht die nodig zijn om uw ambities waar te maken, ongeacht het formaat van uw bedrijf en de branche waarin u werkzaam bent.

Ons doel als gedegen administratiekantoor, gevestigd in Rotterdam, is namelijk: tevreden klanten. Wij zijn boekhouders en fiscalisten met hart voor uw zaak. We behandelen al uw zaken alsof ze onze eigen "persoonlijke" zaken zijn. Dit is het verschil tussen ons en onze concurrenten. Deze werkwijze ziet u in de praktijk heel duidelijk naar voren komen.

We zijn flexibel in de omgang, maar streng in de uitvoering! We zorgen er wel voor dat de cijfers onder aan de streep kloppen. We streven er naar bij belastingaangiftes fiscaal alle mogelijke voordelen zowel zakelijk als privé voor u eruit te halen. Let wel op dat we hierin erg afhankelijk zijn van de informatie die u ons verschaft.


Onze diensten

Fiscaal Correct B.V. biedt een breed scala van diensten aan op het financiële en bedrijfseconomisch vlak. U kunt u administratie aan ons uitbesteden, wij kunnen u ondersteunen en adviseren bij het opstellen van begrotingen, het opstellen van managementrapportage en ga zo maar door. Ook op organisatorisch en fiscaal gebied kunnen wij u volledig ondersteunen en adviseren.


Samengevat verlenen wij de diensten op de volgende vlakken:


  • Financieel
  • Fiscaal
  • Organisatorisch
  • Trainingen


Alle diensten zijn gericht op het inzichtelijk maken van processen en cijfers en trends. De hieruit voortvloeiende informatie geeft de ondernemer grip op zijn organisatie.

Inzicht leidt tot grip >> Grip leidt tot rendement!

Advies, gericht op rendementsverbetering!

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn